Medieakademin presenterar Maktbarometern 2023


Den 3 oktober presenteras den årliga Maktbarometern. Presentationen kommer att finnas att läsa i sin helhet och på morgonen släpper vi även en presentation i videoform.

Maktbarometern är en karta över vilka som har störst inflytande på våra fem största sociala medier-plattformar. Rapporten tas fram av Medieakademin, en ideell förening som sedan 1997 arbetar för att fördjupa mediedebatten.

Maktbarometerns videopresentation publiceras tisdagen den 3 oktober, kl 09.00. Rapporten kommer att finnas tillgänglig tidigare från 07.00 i textform.

Presentationen sker digitalt i våra sociala kanaler, men bäddas också in på medieakademin.se.

Möjlighet till enskilda intervjuer finns både fysiskt i Stockholm, Göteborg och digitalt.

Kontakt
Emanuel Karlsten, ordförande Medieakademin
0702772030, emanuel.karlsten@medieakademin.se

Johannes Gustavsson, ledamot Medieakademin
johannes.gustavsson@medieakademin.se

Om Maktbarometern
Maktbarometern är en karta över vilka som har störst inflytande i det digitala medielandskapet. I år är den framtagen av Emanuel Karlsten, Johannes Gustavsson, Anna Kuylenstierna, Gustav Martner och Anna Rosenqvist från Medieakademin. Läs mer här.

Om Medieakademin
Medieakademin grundades 1997 och är en ideell förening som skapades för att fördjupa mediedebatten och öka kvaliteten på samtal och analyser av samhälle, politik och kultur. Vi finansieras av medlemmar som vill stötta vårt syfte och ta del av fördjupad kunskap.

Liknande artiklar

Medieakademin presenterar Maktbarometern 2023
12 september 2023
Förtroendebarometern 2023: Historiskt ras för ny regering, men polariseringen minskar
07 mars 2023
STÖRSTA FACEBOOKPOSTER – 2022
16 december 2022